Teka Teki Silang Jawa Ngapak - Teka-teki Silang Lucu

Share on Facebook
Advertisements

Mendatar
1 Tempe sing enak (7)
5 Wedang, inuman (6)
7 Senjata tragisional ngapak (4)
8 Sing go wadah beras (5)
10 Numpak prau (5)
12 Wong wadon nek wis tua (4)
13 Agi ngraba2 jere (6)
16 Bakul perantara (7)

Menurun
1 Wis mandan suwe (3)
2 Antonime IYA (3)
3 Wis suwe banget (6)
4 Kaya jangkrik tapi cilik (5)
6 Basa inggrise bubar (3)
8 Urung madang (6)
9 Numpang gne tanggane (5)
11 Seneng tur bagahia (3)
14 Sing go nyumed udud (3)
15 Anak tuma (3)


Informasi TTS
Judul: Teka Teki Silang Jawa Ngapak
Kategori: Lucu
Level:
Tanggal Publikasi: Wednesday, 26 December 2012

Response on "Teka Teki Silang Jawa Ngapak"